Setia lebih beerti jika bersulamkan agama


ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH

Setia Hujung Nyawa...dah dekat sebulan cerita tamat tapi masih tidak dapat dilupakan si Zain dal El ni kan. Mesti korang tengok cerita ni kan. Cerita yang membuatkan we oll semua lewat solat maghrib...cerita yang membuatkan we oll lewat mandi, cerita yang membuatkan we oll lewat masak untuk husband. Kan..kan..kan semua jadi lewat sebab 1 jam duk tercongok depan TV kan. Ashtaghfirullah....

Banyak yang betul dan banyak jugak yang tak betul tentang jalan cerita ni kan. Impaknya pun amatlah dahsyat. Ibu ammar ada terbaca...seorang remaja yang amat meminati cerita ni menyatakan dia ingin memiliki happy ending dalam hidupnya macam El walaupun pada mulanya perlu menderita. Remaja ni menyatakan mungkin dia perlu melakukan hubungan dengan boy friendnya sebelum kahwin sepertimana yang dilakukan oleh El. Premikiran yang amat menyedihkan..

Kat bawah ni ada nasihat dari En. Zain dan Cik El di alam nyata bukan En. Zain dan Cik El yang drama tu ek. ..yang dalam drama tu jangan diikut yek. Tak elok untuk kesihatan :)

Jom!


Yang bab nasihat dari Ustaz Azhar Idrus paling best. hehehe...Tersenyum sorang ibu ammar baca. Ok lah...selamat beramal ye u oll. Hapuskan 'sweet couple dalam dunia ni dan wujudkan sweet husband and wife je. Barulah hidup lebih barakah :)

 
Fully Design By Ibu Ammar | For IBU AMMAR 2012 - 2013 ©| Best View: Google Chrome